Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5. Veszély

2011.05.15

 

- Nocsak! Csaknem végre egymásra szántátok magatokat? – vigyorogta Hidan, amikor Itachi és Misaki kézen fogva sétált vissza az asztalukhoz.
- Kuss! – vigyorogta Misaki, de megsimogatta Hidan fejét, hogy a fiú lássa: nem gondolta komolyan a beszólást.
- Hol az öcséd? – kérdezte Deidara, miközben végig mérte az újdonsült párt.
Miközben Itachi próbálta elmagyarázni, hogy merre látta utoljára Sasukét, Misaki elkezdte csókolgatni a nyakát. Közben lassan végigsimított a mellkasán, majd benyúlt a fiú felsője alá, s a nadrágja fölött simogatta közvetlenül.
Miután az Uchiha befejezte a szövegelést, lehajolt a lányhoz és megcsókolta. Az idő ekkor már olyan hajnali három felé járhatott. Az emberek kezdtek elszállingózni.
- Nem akarsz menni? – kérdezte Misaki Itachitól.
- Lehet róla szó. Hívok neked taxit – mondta az Uchiha, majd előkapta a telefonját. Mielőtt még tárcsázhatott volna, a lány elvette tőle.
- Az a helyzet, hogy a szüleim nincsenek otthon. És valami zakkant állat van a lépcsőházban. Nem akarsz… nálam aludni? – kérdezte Misaki, s közben teljesen a sráchoz simult.
- Hm… ugye tudod, hogy ez nem egy hétköznapi kérés? – mosolyogta Itachi, majd adott egy puszit a lánynak. – De hülye lennék, ha nemet mondanék.
Misaki felállt az asztaltól, s felvette a kabátját. Itachi lassan követte, majd hátrafordult, s odakiabált a többieknek.
- Na, mi mentünk! Sasuke, ha apa keresne, mond meg, hogy holnap délelőtt otthon vagyok!
Sasuke csak intett neki egyet, majd visszafordult Sakurához.

A taxi megállt az óriási felhőkarcoló előtt. Először Itachi mászott ki a hátsó ülésről, majd kisegítette Misakit. A fiú, még mielőtt bementek volna az épületbe, kifizette a taxisofőrt.
A lift előtt várakozva, már kezdtek eléggé egymásba gabalyodni. Vadul csókolóztak, a nyelveik összefonódtak.
A liftben elszakadtak egymástól, de Misaki odahajolt a sráchoz, s elkezdte a nyakát harapdálni.
- Na, jó… a félreértések elkerülése végett, nem véletlen hívtál ide, ugye?
- Ugye – sóhajtotta a lány, miközben elkezdte puszilgatni azokat a helyeket, ahol korábban megharapta őt.
Itachi felbátorodva kezét Misaki fenekére csúsztatta, s magához rántotta. Olyan közel, amennyire csak tudta.

A lift felért a tetőszintre. A fémajtó szétnyílt, s a két fiatal kilépett a felvonóból. Az ajtóhoz érve Misaki sietve elfordította a kulcsot a zárban, majd benyitott. Miközben ledobta a kabátját, Itachi szinte felfalta a szemével.
- Te nem veszed le a kabátod? – kérdezte a lány mosolyogva, majd besétált a nappaliba.
- De – mondta zavartan Itachi, majd a földre hajítva a ruhadarabot Misaki után ment.
Ő éppen a hűtőben nézelődött.
- Kérsz valamit? – kérdezte halkan.
Itachi mögé lépett, s hátulról átölelte.
- Rajtad kívül semmit – sóhajtotta.
- Türelem! A fődíjat ki kell érdemelni – mosolyogta, s forrón megcsókolta a srácot.
A tökéletes pillanatot egy hirtelen csapódás zavarta meg. Itachi azonnal megfordult, s végig nézett a lakáson. Nem látott semmit, úgyhogy lassan elindult az erkély felé. Ő maga sem tudta, hogy milyen megfontolásból keresi arrafelé a hang forrását, de ösztönei azt súgták, hogy máshonnan nem jöhetett a zaj.
Misaki ott maradt a konyha pultnál, s figyelte, ahogyan Itachi óvatosan az üvegajtóhoz lép.
- Látsz valamit? – kérdezte halkan.
- Nem. Nincs itt senki.
Ebben a pillanatban a bejárat felől besétált egy maszkos alak, s Misaki felé fordult. Elővett egy fegyvert, majd kibiztosította.
- Csá, aranyom! – nevette, s lassan meghúzta a ravaszt. A lánynak szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan leguggoljon.
A lövedék olyan erővel csapódott be, hogy a hűtő fagyasztó része szétrobbant. Itachi azonnal odarohant a támadóhoz, s hátulról elkapta a nyakát.
Mialatt a két fiú dulakodott, Misaki odamászott a táskájához, s betárcsázta a rendőrség telefonszámát.
- Haló! Sato Misaki vagyok! Jöjjenek ki kérem! – sírta a telefonba. – Egy maszkos alak berontott és rám lőtt!
- Van magával valaki? – kérdezte egy női hang a vonal másik végéről.
- Igen! Az egyik barátom itt van, de kérem, jöjjenek!
Hirtelen eldördült egy lövés, mire Misaki levágta a telefont, s felpattant. Itachi a földön térdelt, s a combját szorította, amelyből ömlött a vér.
A támadó ismét Misaki felé fordult, s rászegezte a fegyvert.
- Ezúttal nem tévesztek célt.
A lány ismét a földre vetette magát, majd amikor hallotta, hogy a lövés eldördült, eszébe jutott valami. Mivel értett a fegyverekhez, tudta, hogy egy kis ideje van mielőtt a következő golyó a levegőbe rohan.
Felpattant, s berontott a fürdőszobába. Ő maga sem tudta, hogy miért pont oda, de úgy sejtette, hogy ott majd talál valami használhatót.
Kintről hallotta a betörő lépteit, aki egyre közelebb ért.
- Cicus! Gyere a gazdihoz! Nem fog fájni, csak egy kicsit, de nem sokáig.
Misaki gyorsan bemászott a zuhany függöny mögé. Amennyire csak lehetett a falhoz simult, hátha nem veszi őt észre a támadó.
Az ajtó kinyílt, s a rejtélyes alak belépett. Persze mi más lehetett volna az első dolga, mint elhúzni a függöny. A férfi megragadta a szélét, s lassan elhúzta. Egy pillanatnyi feszült csend következett.
De Misakit nem olyan fából faragták, aki hamar feladja. Belekapaszkodott a függönyrúdba, s nagy lendületet véve hasba rúgta a maszkost, aki hanyatt esett, s kicsit beverte a hátát a csapba.
A lány kihasználva az alkalmat kirohant a nappaliba, ahol Itachi valamennyire már felkelt a földről. Gyorsan odament hozzá, s egyik kezét átvetette a vállán.
- Gyere! – mondta, miközben próbálta kivonszolni a fiút a folyosóra. Amikor ez sikerült, Misaki egy pillanatra hátranézett, s meglátta a támadót feléjük közeledni, feltartott pisztollyal. Amilyen erősen csak tudta megrúgta a bejárati ajtót, ami becsapódott. A zár egy kicsit be is ragadt, ami ezúttal a hasznukra vált.
A lifthez sietett, s megnyomta a gombot.
- Gyerünk, gyerünk, gyerünk! – mormolta idegesen, s elkezdet ütögetni a fémajtót. Pár másodperc múlva az kinyílt, egy időben a bejárati ajtóval.
Egy lövés dördült el, mire bevetették magukat a liftbe. Itachi és Misaki még látta a férfi árnyékát, mikor a két fémajtó összecsukódott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szia

(Barbiii, 2011.05.15 21:08)

Ez valami oltári lett!!4 Folytatást, folytatást!!!! Nem fogok tudni holnapig várni még itt belehalok a várakozásba :P <3