Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Június 3.

2011.06.03

 

Kedves látógatóm!

Ma jött az a nagyszerű ötletem, hogy ezen az oldalon is iktasam be a Hírek menűpontot, és néha-néha  írjak pár sort a fejleményekről és az újdonságokról. :)

avatarnak.jpgMa rengeteget friseltem, a múlthónap utolsó napján úgyszintén, valami okból kifolyólag azonban kritikák megszüntek érkezni... :( SDzóval ezennel kérek minden kedves olvasót, hogy bár annyit pötyögtessen egy-egy fejezethez, hogy tetszett-e vagy sem, s , ha nem sajnálja az illető a  szavakat, akkor tessék csak nyugodtan kifejteni, hogy miért igen vagy miért nem! No, de most térjünk a lényegre.

Ma végre eljutottam odáig, hogy az én drága, hőn szeretett bátyóm műveit is elkezdtem feltölteni az oldalra :) Erről jut eszembe, még most is logok neki két kritikával^^"... Talán jobb lenne nem lustálkodni, hanem inkább m egirni már végre, de no, megint eltértem a lényegről.

Szóval, bátyó műveinek fejezetét következő képpen olvashatjátok: Kattintsatok rá a menűben megjelenő címre : Konoha ostroma után vagy a Szemesnek áll a világ. Tetszésre válassza ki mindenki azt, amelyiket elszeretné olvasni, majd ekkor megjelenik a történet rövid leírása és pár plusz infó, mint például besorolás, műfaj, stb. A leírás alatt pedig majd közepre igazitva a fejezetek címet találhatjátok meg, melyekre ha rákattintotok, megjelenik a fejezet tartalma, mintha egy bejegyzésre kattintottatok volna :).

Nos, remélem sikerült segítenem kicsit, ha már ennyire elrejtettem a fejezeteket előletek :) 

Jó olvasást mindenkinek! 

Üdv haku16 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

és a többi?

(animegirl, 2012.09.09 15:10)

Imádom a Szemesnek áll a világot, de a többi, mondjuk a a Dalban mondom el és a Bátraké a szerencse folytatása mikorra várható? Írtam kommentet és várom a folytatást.

-

(sayuki, 2012.03.17 11:14)

Biza, ezt én is nagyon kérem, hátha így gyorsabban is jönnének a részek:)). A knoha ostroma utánt már elolvastam, és kommentet is írtam :p de a szemsnek áll a világ 16 részét már várom egy ideje. írjatok komikat léciii :D. xD